BabliPROG Serial Case Free Downloaded Version Version 2018

BabliPROG Serial Case Free Downloaded Version Version 2018

Babylon Pro NG Pa pagesë Shkarko Versionin e Plotë për Windows. Miqtë sot do të ndaj me ju një program tjetër të kompanisë për zhvillim të softuerit Babylon. Pra, tani ju mund të shkarkoni falas Babylon Pro NG me plas. Ky program i përkthimit të programit. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni botën. Pra, nëse jeni duke kërkuar për atë lloj softueri atëherë, duhet të ndiqni lidhjen më poshtë dhe ta shkarkoni. Gjithashtu, shikoni Anglisht në Urdu Fjalor Pa pagesë Shkarko.
BabliPROG Serial Case Free Downloaded Version Version 2018
                                                                                                  
  Babylon Pro NG Me Keys Shkarko Falas Screenshots:
Pas shkarkimit ju do të instaloni dhe aktivizoni me plas. Pas kësaj, Ju do të mund të përktheni menjëherë fjalët, paragrafët dhe dokumentet e tërë, duke pranuar edhe fjalor dhe rezultatet e Wikipedia, me vetëm një klikim të një butoni. Shtoni në këtë, tekst në fjalim dhe korrigjim të avancuar të gramatikës dhe keni një mjet të domosdoshëm për punë, shkollë dhe shtëpi. Duke filluar me Babylon NG Full Version. Tipari One-Click i cili është unik për Babiloninë tani punon me çdo tekst në ekranin tuaj! Me Babylon NG, ju mund të klikoni mbi ndonjë gjë nga një fjalë në shfletuesin tuaj, një fjalë në një PDF të skanuar apo edhe një imazh !.
BabliPROG Serial Case Free Downloaded Version Version 2018
Babilonia do ta njohë fjalën dhe do ta përkthejë atë në gjuhën që dëshiron, të gjitha me një klik të vetëm të një miu! Para kësaj, unë tashmë kam ndarë me ju Babylon Translator Corporate + Patch Shkarko Pa pagesë. Kjo është shumë e ngjashme me këtë program. Ky program ka shumë karakteristika. Kjo do t'ju ndihmojë të përktheni më shumë thellësi. Funksioni i përkthimit të Dokumentit të Babilonës ju lejon të ngarkoni ndonjë dokument të Microsoft Office dhe ta keni skedarin të përktheni automatikisht në formatin e tij origjinal! Nuk ka nevojë të humbni kohë kopjimi dhe pasting ose reformatting tekstin tuaj.
BabliPROG Serial Case Free Downloaded Version Version 2018
Ky funksion është i përshtatshëm dhe i lehtë për t'u përdorur. Zgjidhni midis ngarkimit të dokumentit tuaj në përkthyesin tuaj të desktopit duke klikuar në skedën e përkthimit të dokumenteve ose duke përkthyer drejtpërdrejt dokumentin tuaj nga aplikacioni juaj i zgjedhur i Microsoft Office duke klikuar në butonin e përkthimit të dokumentit të Babylon që shfaqet në shiritin e menysë tuaj. Dhe në veçanti është përkthimi i plotë i teksteve. Kjo do t'ju lejojë të përkthejë çdo tekst të plotë duke klikuar mbi të, ose thjesht duke kopjuar dhe pastruar atë në përkthyesin tuaj desktop. Vegla juaj e desktopit do të identifikojë në mënyrë intuitive gjuhën e tekstit tuaj të futur.
BabliPROG Serial Case Free Downloaded Version Version 2018
Të gjithë ju duhet të bëni është të zgjidhni gjuhën tuaj të preferuar të përkthimit për të shijuar rezultatet e menjëhershme dhe të sakta të përkthimit pa pasur nevojë të ndryshoni ekranet. Tekst Përkthimi Qasja në fuqinë e përkthimit të makinës për të përkthyer nga një paragraf i vetëm dhe deri në 5000 shkronja !. Përkthimi i dokumenteve Ngarko ndonjë dokument të Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint) dhe pranoje përkthimin në gjuhën që dëshiron ndërsa mban formatin origjinal! Konvertimet, Nevoja për të kthyer matjet, monedhat ose njësitë e kohës? çdo gjë është e drejtë këtu! Pra, nëse keni nevojë për këtë softuer atëherë, ndiqni më poshtë lidhjen dhe shkarkoni me plas dhe çelësat.

Tipari i këtij Programi të Përkthimit:
Rezultatet e menjëhershme.
Përkthime të sakta dhe të sakta.
Ruan formatimin e dokumenteve.
Kursen kohë dhe energji.
Kompatibil me të gjitha aplikacionet e Zyrës.
E disponueshme në 35 gjuhë.
Nuk ka nevojë të ndryshoni ekranet.
Compatible me të gjitha sistemet e Windows (32-bit dhe 64-bit.).
Si të shkarkoni dhe instaloni?
Para së gjithash, shkarkoni këtë softuer nga butoni për shkarkim më poshtë.
Pas shkarkimit, përdorni WinRAR dhe Ekstrakt.
Tani instalo instalimin në Windows dhe mos filloni programin.
Kopjoni skedarët e pista nga dosja e pjerrët dhe ngjiteni në direktorinë e instalimit.
Tani Software juaj është gati për përdorim.
Pra, miqtë nëse ju pëlqen kjo softuer? Pastaj, ndani këtë post në miqtë dhe familjen tuaj facebook, twitter, dhe murin LinkedIn. Kjo do të më japë kredi dhe mbështetje falas nga ana juaj.
                    
                                 Download Link

Post a Comment

0 Comments